Search
Filtre generale
Exact matches only

Amit a keresztelői meghívókról tudni kell 💞

Csoda történt az életedben? 👶

 

Annyira boldog vagy, hogy bárcsak az egész világ megismerné a kincsedet. Közeleg a keresztelő, és szeretnéd a legjobb benyomást kelteni a keresztelő vendégeidben.

 

Válogathatsz a keresztelői meghívó minták közül lányoknak és fiúknak egyaránt.

Mire figyeljünk a keresztelői meghívók kiválasztásakor 💡

A részleteket illetően minden egyes páron múlik, hogyan látja és mit ért a részletek alatt. 

 

Ha azt szeretné kiemelni, hogy kislányuk vagy kisfiuk van, akkor nagyon különleges keresztelő meghívó minták közül választhat rózsaszín vagy kék színben. Azt is kiválaszthatod, hogy milyen árnyalatban szeretnéd nyomtatni a baba keresztelő meghívóit.

 

Bármit is választ, ne felejtse el elküldeni a meghívó szövegében

  • a gyermek nevét
  • a keresztelő dátumát
  • a keresztelő helyszínét
  • keresztszülők, szülők nevét

 

Melyek a keresztelő meghívó szövegek?

Ha szokásos, klasszikus szövegekre vágyik, talál néhány szövegmintát a weboldalunkon.

 

Egyes szülők kreatívabbak, és maguk szeretnék megírni a keresztelői meghívó szövegét. Annál jobb. A szöveget tetszés szerint állíthatod össze, akár vers formájában is, megszólíthatod a vendégeket úgy, mintha a babához, a szülőkhöz vagy akár az új családtag kistestvéréhez, testvéréhez szólnának.

 

Milyen költségvetésbe kerülhetünk, ha keresztelői meghívókról van szó?

A keresztelői meghívók általában nem igényelnek hatalmas költségvetést. Egy keresztelői meghívó ára 80 és 250 ft között mozog. Ehhez az árhoz hozzáadjuk a nyomtatást vagy egyéb szolgáltatásokat, mint például összeszerelés, pecsétviasz.

 

Mennyi idővel korábban osztják ki a keresztelői meghívókat?💌

A vendégeknek legalább egy hónappal a nagy esemény előtt tudniuk kell erről, hogy be tudják osztani az idejüket, hogy részt tudjanak venni a keresztelőn. Ezért érdemes körülbelül másfél hónappal korábban megrendelni a keresztelői meghívókat. Miután jóváhagyod a tervet, körülbelül 5 munkanapon belül postázzuk.

 

Esküvői és keresztelői meghívók

Egyre többen keresnek 2 az 1-ben, azaz esküvői és keresztelői meghívókat. Kiváló lehetőség a szülők esküvőjének és a baba keresztelőjének bejelentésére. Természetesen az esküvői és keresztelői meghívók szövege is különleges lesz, olyan szöveg, amelyből mindenki megtudhatja, hogy egy menyasszonyt👰‍♀️ és  vőlegényt🤵 és egy gyönyörű újszülöttet is láthatnak.

 

Online keresztelői meghívók – egy megfontolandó lehetőség

Ha az idő nem engedi meg, hogy várakozz, és főleg, hogy keresztelői meghívókat osztogass, akkor van egy nagyszerű lehetőség: az online meghívók. Létrehozol egy fiókot, és pontosan úgy állíthatod össze a saját keresztelői, vagy esküvői és keresztelői meghívódat, ahogyan szeretnéd. Az esküvői vagy keresztelői meghívók beállításakor fényképeket, leírásokat, bármit hozzáadhatsz, ami csak eszedbe jut.

Most a keresztelő meghívókkal kapcsolatos további információkkal kívánunk neked szép tiszta fejlődést és olyan keresztelőt, amilyet szeretnél 💖.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.