Search
Filtre generale
Exact matches only

Miért rendeljen tőlünk?

Kik vagyunk?

Tudtátok mikor találkoztok egy ismeretlen személlyel, 30 másodperc alatt van róla egy véleményünk és ezek az első vélemények nehezen változnak meg?

Hasonlóan van az Ön eseményével is. Az első benyomása a meghívottoknak akkor alakúl ki mikor meglátják a meghívót.

Mi itt vagyunk, 2004 óta minden támogatásunkat és tapasztalatunkat felajánljuk Önnek és közösen a legkellemesebb első benyomást keltjük a meghívókon keresztül, amelyekkel bejelenti az ezután következő csodálatos eseményt.

A rendezvény ideje alatt szeretnénk a jó hangulatot megőrizni, és a megtett előkészületekkel még jobban lenyűgözni a vendégeket: a házaspár és a násznagyok autóját díszek és különleges rendszámtáblák díszítik, a vendégeket üdvözöljük az Üdvözlő táblával, Ültetési rendeket kínálunk önöknek, a listát azért kínáljuk, hogy a terem bejáratánál minden vendég tudja, hogy milyen asztalnál foglal helyet, a rendezvény programja, sokat segít és aktívan tartja a vendégeket, hogy tudják, mi következik, milyen programmal készültünk nekik stb. Az asztalnál a vendégek megtalálják a menüt étellel-itallal, ülőkártyákat a nevükkel, asztalszámmal, személyre szabott szalvétákat fémes színben arany, ezüst, piros vagy más, a szoba berendezéséhez illő színben, pénz borítékokat, stb. és más dekorációkat.

Nem hagyjuk Önöket cserben a végén se és köszönőajándékokat, pálinka és boros üvegekket , befőttes üvegeket, személyre szabott címkéket, emlékkönyveket, sütis dobozokat, esküvői ajándék tasakokat a köszönőajándékoknak kínálunk Önöknek amiket személyre szabott címkékkel is személyre lehet szabni.

Mikor a kiadás jön szóba, a legkisebb árakat kínáljuk a piacon, a legnagyobb gyártókkal dolgozunk együtt.

Várjuk sok szeretettel, hogy a lehető legélvezetesebb módon lepjük meg vendégeiket!

Termék kategóriák

Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.