Annak érdekében, hogy oldalainkat a legjobb feltételek mellett használhassa, kérjük, olvassa el figyelmesen a felhasználási feltételeket. Használatuk az alábbiakban meghatározott felhasználási feltételek hallgatólagos elfogadását jelenti, amelyek a felek közötti megállapodást (szerződést) jelentik.

A PUBLISERV fenntartja a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztassa és frissítse az oldalak tartalmát, valamint az Adatvédelmi szabályzatot, a Felhasználási feltételeket, mint a https://szuper-meghivok.hu oldalak szerzője, tulajdonosa, adminisztrátora. Ezért kérjük, rendszeresen látogassa meg ezt a részt, hogy ellenőrizze a feltételeket.

Szerzői jogok

A https://szuper-meghivok.hu oldal tartalma a PUBLISERV tulajdona.

A PUBLISERV biztosítja a felhasználónak a https://szuper-meghivok.hu oldalakhoz való korlátozott hozzáférést személyes használatra (online megrendelések vagy információk leadása), de nem adja meg a felhasználónak a jogot az oldal teljes vagy részleges letöltésére vagy módosítására, az oldalak teljes vagy részleges reprodukálására, az oldalak másolására, eladására vagy más módon történő hasznosítására, kereskedelmi célokra vagy a PUBLISERV érdekeivel ellentétes módon, a PUBLISERV előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

A grafika, az adatbázis, az oldalakon található minden a PUBLISERV tulajdona, és a 8/1996. számú, a szerzői és szomszédos jogokról szóló, módosított és kiegészített törvény által védett.

Az oldal egészének vagy egy részének másolása, tárolása, módosítása szigorúan tilos, és a hatályos szerzői jogi törvények értelmében büntetendő. Oldalaink felhasználójaként Ön elfogadja a fentieket.

Panaszok

Ha azt észleli, hogy bármilyen módon megsértettük a szerzői, hamisított vagy védjegyjogokat, kérjük, értesítsen minket e-mailben: kontakt.szupermeghivok@gmail.com.

Személyes adatok biztonsága és adatvédelmi irányelvek

További részletekért kérjük, látogasson el Adatvédelmi irányelvek oldalunkra.

Felhasználói regisztrációs kötelezettségek

Ahhoz, hogy szolgáltatásainkat és termékeinket igénybe vehesse, Ön beleegyezik abba, hogy valós, pontos, aktuális és teljes körű adatokat ad meg magáról.

Fizetés és a termékek szállítása

Kérjük, tekintse meg a Szállítás részleget.

Távvásárolt termékek visszaküldése

Kérjük, tekintse meg a Visszatérítési politika részt.

Egyezmény

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi oldalon.

Az ügyfelek és a vállalat között felmerülő konfliktusokat békés megegyezéssel oldják meg. Amennyiben a konfliktust nem sikerül békés úton megoldani, a hatályos jogszabályok szerint a Bihar megyei román bíróságok rendelkeznek hatáskörrel.

Egyéb feltételek

Ezek a feltételek jelentik a teljes megállapodást Ön és a PUBLISERV között az oldalaink használatára vonatkozóan.

A PUBLISERV nem vállal semmilyen garanciát az oldalak tartalmára és elérhetőségére vonatkozóan. Ha egy termék árát emberi hiba miatt tévesen adtuk meg webáruházunkban, a helyes árról a kiszállítás előtt értesítjük Önt, de nem vállalunk felelősséget a termék rossz áron történő kiszállításáért. Ön dönti el, hogy a megfelelő áron kívánja-e megvásárolni a terméket vagy sem.

A weboldalon megjelenített termékek fotói csak tájékoztató jellegűek, a valóságban eltérő árnyalatúak lehetnek, tartalmazhatnak a csomagokban nem szereplő kiegészítőket, bizonyos szöveggel vagy színnel lehetnek nyomtatva, amelyek eltérnek attól, amit Ön rendel és kap.