Search
Filtre generale
Exact matches only

Süteményes dobozok

A sütemények ízletesek, és mindenféle rendezvényen, például esküvőkön, keresztelőkön vagy partikon jelen vannak. A vendégek gyakran kapnak hazavihető süteményeket, amelyeknek a szállítás során elegánsnak és frissnek kell maradniuk. A sütemények frissességének és vonzó megjelenésének biztosítása érdekében ajánlatos kiváló minőségű süteménydobozokat használni. Fontos tehát, hogy az elkészített torta vagy sütemény tetszetős módon képviselje az eseményt. Ebben jelentős szerepet játszik a csomagolás, és a megfelelő tortaformák kiválasztása kulcsfontosságú. A süteményes dobozok vásárlásakor vegye figyelembe, hogy milyen anyagból készülnek, milyen a méretük, a formájuk és a minőségük. A süteményes dobozokat még vonzóbbá teheti vendégei számára, ha olyan egyedi mintákat választ, amelyek illeszkednek az esemény témájához. Kérheti a menyasszony és a vőlegény nevének, az esemény dátumának vagy más fontos szövegnek a hozzáadását.

Kis dobozok esküvői süteményekhez

A sima süteményes dobozokat már évek óta használják, és továbbra is a legelterjedtebb csomagolástípus, mivel megfizethető, mégis sokoldalúan felhasználható. Ezek a süteményes dobozok szilárd alappal rendelkeznek, kartonból készülnek, és körülbelül 200 g kapacitásúak. Fogantyúval rendelkeznek, és ráadásul az Ön által választott szöveggel személyre szabhatóak, mivel kifejezetten szabad oldallal vannak kialakítva. Ezeknek a dobozoknak az az érdekessége, hogy torták csomagolására és több sütemény csomagolására is használhatóak. Alkalmasak arra, hogy a rendezvény végén a vendégeknek adjuk őket, és a sütemények biztonságban lesznek!

 

Közepes esküvői süteményes dobozok

 

Ezek a süteménydobozok általában fényes kartonból készülnek, nagyon könnyen záródnak és fogantyúval vannak ellátva. Kapacitásuk 300 g vagy 500 g, így ha úgy dönt, hogy a vendégeknek egy kisebb tortát ad ajándékba, az tökéletesen elfér ebben a tortadoboz-típusban.

 

Esküvői sütemény dobozok és italos üveg

 

Továbbá, ha azt tervezi, hogy vendégeinek egy üveg italt kínál, akkor vannak praktikusabb megoldások is, mint például a süteményes dobozok és az üvegek, amelyek oldalán van egy kis hely az esküvői üvegnek. Így a torta és az italos köszönőajándék könnyen szállítható lesz, a torta- és italosüveges dobozok pedig az esküvői tasakok elegánsabb és modernebb változatát jelentik.

 

Süteményes dobozok partikra, születésnapokra

 

Az ilyen típusú süteményes dobozok akkor alkalmasak, ha egy szelet tortát szeretne ajándékba adni emlékbe. Háromszög alakúak, és kifejezetten testre szabottan alkalmasak sütemények és egyéb harapnivalók csomagolására különböző témájú rendezvényeken. A süteménydobozok általában kiváló minőségű, élelmiszeripari minőségű kartonból készülnek, amely az élelmiszerekkel érintkezve biztonságos, és használat után újrahasznosítható. A dobozok emellett tartósak és könnyen összeszerelhetők.

 

Cukorkás dobozok – köszönőajándék

Cukorkák, apró édességek vagy más olyan tárgyak számára, amelyeket esküvői ajándékként szeretnél adni a vendégeidnek, választhatod ezeket az aranyos cukorkásdobozokat. Különböző formákban és kivitelben kaphatók, tartalmazhatnak egy szalagot az Ön által választott színben, és tovább személyre szabhatók az Ön által kiválasztott szöveggel.

Ötletként fontolja meg a névvel és az esemény dátumával ellátott, személyre szabott címkék használatát. A süteményes dobozok díszítő szalagokkal vagy masnikkal való ellátása az esemény témájához vagy színsémájához igazodva elegáns megjelenést kölcsönöz a dobozoknak.

A süteményesdobozok kiszerelését kreatív módon is feldobhatja, például minden egyes dobozba tehet egy kis köszönőlevelet vagy üzenetet, hogy kifejezze a vendégek iránti háláját. Csatoljon a dobozhoz egy kis ajándéktárgyat vagy emléktárgyat, például egy medált vagy virágot, a további emlékezés érdekében.

Meghívjuk Önt, hogy válasszon kínálatunkból mindent, amire rendezvényéhez szüksége van, számos vonzó és megfizethető modellt talál, az esküvőre vagy keresztelőre szánt palackoktól kezdve a köszönőajándék táskákig, a 200gr., 300gr., 500gr. süteményes dobozokig, az üvegek és a sütemények dobozaiig, a partikra szánt süteményes dobozokig vagy a köszönőajándék dobozokig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.