Search
Filtre generale
Exact matches only
 
Search
Filtre generale
Exact matches only

Olcsó esküvői meghívókat keresel?

Ha épp esküvőt tervezel, és a költségvetés részletein dolgozol, valószínűleg már rájöttél, hogy az esküvők néha őrülten drágák.

Miután lefoglaltad a helyszínt, a fotóst, a virágüzletet, a szolgáltatót és egyebeket, elkezdhetsz gondolkodni azokon a dolgokon, amelyeket vagy ki lehet vágni a költségvetésből, vagy olyan összetevőkön, amelyeket olcsóbban is meg tudsz csinálni.

Ennek ellenére az olcsó esküvői meghívók nagy keresletnek örvendenek, hogy többet takaríts meg az esemény költségvetéséből.

Az esküvői meghívók meghatározzák az egész esemény alaphangját.

Kaptál már postán esküvői meghívót, és el tudtad képzelni az esküvő napját? Ha nemmel válaszoltál, akkor lehet, hogy soha nem kaptál olyan meghívót, amely megfelelően megadta volna az alaphangot. Az esküvői meghívónak mindig annak kell lennie, amely felkészíti a vendégeket a nagy napra.

Egy extravagáns ünnepséghez extravagáns meghívó is kell. Képzeld el – ha kapnál egy csomag gazdagon gravírozott, szalaggal átkötött meghívót, amely azonnal megragadja a szemét azoknak, akik ránéznek. Ez azt jelenti, hogy az esküvői meghívó pontosan azt a benyomást keltette, amelynek el kell jutnia a vendégekhez.

Az esküvői meghívók igazi extázist teremtenek a vendégek számára

Egy gyönyörű meghívó kézhezvétele a postán izgatottá kell, hogy tegye Önt az esküvője miatt. Ha a pár egy hétvégét tervez a vendégekkel, akkor ezt is bele kell foglalni a meghívóba. A meghívónak információt kell nyújtania a vendégeknek az utazások lefoglalásához, a megfelelő csomagok összeállításához és a tevékenységekhez, és fel kell készítenie őket egy szórakoztató hétvégére!

Az esküvői meghívók azok, amelyek tökéletesen tükrözik a párt.

Ez az egyik legfontosabb oka a megfelelő meghívásnak. Az esküvői meghívónak tükröznie kell, hogy kik vagytok, mint pár. Az elektronikus meghívók meglehetősen ötletesek, és az egyedi nyomtatott esküvői meghívók gyakran pont jól működnek. Elérik a vendégek szívét, és emlékként megmaradhatnak. A legjobb megoldás, ha profi designerekkel dolgozik együtt, akik egyedi tervet tudnak készíteni. Nem véletlenül hívják őket szakembereknek, akiknek van érzékük a tervezéshez, a színek és stílusok kiválasztásához, értik a nyomtatást, és még a meghívókat is összeállítják Önnek.

Az esküvői meghívók a legkellemesebb emlékké válhatnak.

Sokan azt gondolják, hogy az esküvői meghívókat kidobják, de a valóságban a barátok és a közeli családtagok nagy becsben fogják tartani őket. A szülők és nagyszülők számára az esküvő napja különösen különleges, és ők nagy becsben fogják tartani és megőrizni az esküvői meghívókat. Kidobtad a családi fotókat? Egyáltalán nem! Az esküvői meghívó gyakran szentimentális értékkel bír, és meglepődnél, hogy hányan fogják megbecsülni az esküvői meghívódat, és évekig megtartják.

A családi történelem fontos része, amelyet be kell építeni az esküvői meghívóba.

Az esküvői meghívók sokféleképpen hordozhatják a család történetének egy darabját. A szülők nevének felsorolásával vagy a helyszín vagy a templom személyre szabott illusztrációjával a történelem egy darabkáját is magába foglalja. Az esküvői meghívók stílusa – legyen az élénk és színes vagy extravagáns és elegáns – együttesen tükrözi, hogy kik vagytok ti, mint pár.

Az esküvői meghívónak értékes információkat kell tartalmaznia.

Az esküvői meghívó fő funkciója természetesen az, hogy közölje a lényeges információkat: ki, hol és mikor házasodik. A vendégeknek előre tudniuk kell ezeket az információkat, hogy elkezdhessék tervezni az eseményt. Akár egy kis ünnepségről van szó a szülővárosban, akár egy fényes esküvőről, ez az információ szükséges.

De az is értékes, ahogyan ezt az információt közöljük. A meghívók témája és hangvétele jó ötletet adhat az eseményen résztvevőknek arról, hogy milyen eseményen vesznek részt. Például a színséma beépítésével a vendégek előzetes képet kaphatnak a megjelenésről. Másrészt a szöveg hangvétele az esemény formalitását közvetíti.

Mindent egybevetve, az esküvői meghívók soha nem mennek ki a divatból, de hogy ne kerüljön abba a helyzetbe, hogy túl sokat kelljen fizetnie értük, válasszon olcsó esküvői meghívókat, és meglátja, hogy ugyanolyan varázsuk van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.