Search
Filtre generale
Exact matches only

Olcsó és divatos esküvői meghívók

Az esküvő az egyik legfontosabb esemény minden pár életében, amelynek hosszú története van.

Az esküvői szertartás minden egyes keresztény számára különleges, aki a legszebb módon, a templomban, Isten előtt szeretné kinyilvánítani szerelmét.

Miután az ifjú házaspár hivatalosan is családdá vált, nagyszabású ünnepség következik, amelyen az összes szerettük részt vesz.

Ha a leendő menyasszony és vőlegény boldog szerepében vagyunk, akkor nekünk is érdemes azon gondolkodnunk, hogy olcsó, de minél szebb és inspirálóbb esküvői meghívókat vásároljunk.

Nem kezdhetjük el az esemény tervezését anélkül, hogy ne vegyük számításba ezeket a termékeket, mivel nagyon fontosak lesznek, amikor a vendégekről van szó.

Először is, egy szimbolikus gesztusról beszélünk, amely a menyasszony és a vőlegény hozzáállását sugallja az egész folyamatban.

Emellett még fontos közvetlenül a meghívók gyakorlati oldaláról is beszélnünk, hiszen a lapjaikon megtaláljuk az esemény minden részletét, a templomi szertartás időpontjától és dátumától kezdve az esküvő helyszínéig.

A legfőbb kérdés, ami a meghívókkal kapcsolatban felmerül, az a meghívók száma.

Néha nem tudjuk, hogy hány példányt kellene kinyomtatni, ezért előzetesen össze kell állítani a lehetséges vendégek listáját.

Nem árt azonban néhány tartalék vendégre is gondolni, mert gyakran előfordul, hogy útközben eszünkbe jutnak olyanok is, akiket eredetileg nem gondoltunk volna meghívni.

Már tudjuk, milyen kellemetlen érzés, ha elfogynak a meghívók, és rendelni kell még néhányat. Jobb, ha inkább mi maradunk néhány példánnyal pluszban, amelyeket aztán emlékbe tarthatunk.

Még az esküvőszervezők is azt mondják, hogy az olcsó esküvői meghívókat 2-3 hónappal korábban kell személyesen kézbesíteni, biztosítva, hogy az embereknek elegendő idejük legyen a válaszadásra.

Az egyedi meghívók ma is divatosak, mind a design, mind a nyomtatott szöveg tekintetében egyediek. Ezeknek a tételeknek a feldolgozási ideje változó, de általában 2-3 hétről beszélünk.

Ha más nemzetiségű barátaink vannak, célszerű lefordítani a meghívókat az anyanyelvükre, hogy tiszteletet és helyes hozáállást sugalljunk.

Bizonyára értékelni fogják gesztusunkat, és akár több ezer kilométert is utaznak majd, hogy velünk lehessenek egy ilyen fontos napon.

Egyre több esküvőn szeretnék a menyasszonyok és a vőlegények, hogy a vendégek kövessenek egy dress-code-ot, azaz egy bizonyos módon öltözzenek fel. Például egy all-white típúsú partin minden vendég fehérbe öltözik. Ezekben az esetekben ezt a meghívókon fel kell tüntetnünk, hogy a résztvevők ennek megfelelően tudjanak öltözködni.

Összefoglalva, a trendek évről évre változnak, de az esküvői meghívókat az elképzelésünknek megfelelően személyre szabhatjuk, hogy a legjobban tükrözzön minket. Az árnyalatoktól kezdve a szövegeken át a formákig mindezt a leendő menyasszony és a vőlegény együtt választja ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.