Search
Filtre generale
Exact matches only

Köszönőajándékok és ezeknek a szerepük

Az esküvő ősidők óta nagy jelentőséggel bíró szertartás, amely máig megőrizte jelentőségét.

Minden pár szeretné megünnepelni szerelmét és egyesíteni sorsukat egy mesebeli, varázslatos környezetben.

Minden esküvőn számos hagyományt tiszteletben tartanak, de most itt a menyasszony és a vőlegény köszönőajándékuk átadására is célzunk a vendégek számára.

Kezdetben a köszönőajándékok a mediterrán térségben és Közép-Európa országaiban jelentek meg, és fokozatosan a kultúrák túlnyomó többségében ismertté váltak.

A köszönőajándékok kiválasztásának fő szempontjai: az esemény témája, a vendégek száma, a dekoráció, a helyszín, a költségvetés vagy a színpaletta.

Elmondhatjuk, hogy a köszönőajándékok közvetlenül tükrözik a menyasszony és a vőlegény jó ízlését, ezért nagyon fontosak, ha jó benyomást szeretnénk kelteni a vendégeinkben.

Az egyedi termék a legjobb választás, ezért minél egyedibb a köszönőajándék, annál jobban tetszeni fog az esküvő résztvevőinek.

Köszönőajándék néven különböző típusú termékek találhatók, az elegáns dobozokban lévő édességektől kezdve a dekoratív vagy praktikus tárgyakig.

Annak érdekében, hogy ezeket a kis figyelmességeket a legszebb módon kínáljuk, gyönyörűen becsomagoljuk és szatén masnival kötjük meg őket, ami a kifinomultságot jelzi.

Mi több, gyakran adunk hozzá egy kis üzenetet, amelyben néhány szóval köszönetet mondunk minden egyes személynek, aki időt szakított arra, hogy velünk legyen életünk ilyen fontos időszakában.

Bár sokan már az esküvő elején odaadják a köszönőajándékot, ideális esetben a végén osztjuk ki őket, közvetlenül megköszönve a részvételt.

Míg egyes párok dekorációs céllal választják a köszönőajándékot, mások praktikusabbak, és azt szeretnék, ha a vendégek használni tudnák az ajándékukat.

Ezért gyakran kínálnak evőeszközkészleteket, teafőzőket, fűszertároló készleteket, dugóhúzókat vagy legyezőket. Ez egyre gyakoribb szokás, ami eredetinek és nagyon inspirálónak számít.

Az eseményt jelképező képekkel ellátott hűtőmágnesek szintén nagy keresletnek örvendenek, és évekig meg lehet őrízni őket, így valódi emlékké válnak.

A legnépszerűbb köszönőajándékok közé tartoznak a virágos dolgok, mivel ezek a természet szépségét képviselik. A cserepes növények hosszú ideig eltarthatók, és színessé teszik a helyet, ahol elhelyezik őket.

Az olyan fajok, mint az orchidea, az árvácska, a levendula vagy a kaktuszok nagyon ellenállóak, és nem igényelnek különösebb figyelmet ahhoz, hogy harmonikusan fejlődjenek.

A virág kategóriában szerepel még a virágmagtartók is virágmaggal ellátva, amelyeket a vendégek elültethetnek a kertben. A tulipánmagokat, a vadvirágokat és a levendulát mindenki értékeli.

Az édes köszönőajándékok ugyanilyen népszerűek, így nem lehet hibázni egy személyre szabott, mézet vagy különböző finom lekvárfajtákat tartalmazó üveggel.

Mindezek után láthatjuk, hogy az esküvőkön sokféle köszönőajándék létezik, de mindegyik ugyanazt szimbolizálja, a menyasszony és a vőlegény háláját az esküvőjük minden résztvevőjének.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.


Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.