Roman Magyar Angol

 Kód:  Részletes keresés


KATEGÓRIÁK


Kapcsolat


E-mail:  kontakt.szupermeghivok @gmail.com

Skype:
szuper_meghivok

+36 70 253 3637
 www.szuper-meghivok.hu 

Órarend
* Hétfő - Péntek: 8 de - 2 du
 Termékkatalógus rendelése esetén arúelosztóvá válhat és minden egyes megrendelés esetén maximum 35%-os kedvezményt kap az oldalunkon szereplő meghívók árából.
Newsletter

e-mail cím:
Vásárlóink véleménye

Köszönjük szépen tegnap hibátlan állapotban megérkeztek a meghívók!

Üdv. Kocsis Mónika (Debrecen)

Jóreggel kivánok Tegnapi napon megkaptam a megrendelt meghivokt Köszönjük szépen Nagyon jok lettek :)

Tiszteletel Nagy János (Budapest)

Kedves Szupermeghívók,   a tegnapi napon megérkeztek a rendelt meghívók, gyönyörüek, nagy örömmel bontottuk ki a csomagot! Még szebb, mint amilyennek elképzeltük. Még egyszer szeretném jómagam és a párom nevében is megköszönni a gyors és precíz munkájukat, együttmüködésük és ügyfélkezelésük példa

Szóllát Anna

Ma megérkeztek a meghívók! Szeretném hálámat kifejezni és megköszönni a gyorsaságukat és,hogy tényleg azt kaptam,amit rendeltem! Biztosak lehetnek benne,hogy még rendelek Önökt?l kiegészít?ket az esküv?mre! Köszönöm szépen!

Hideg Veronika

Tisztelt Címzett! Az esküv?i meghívók megérkeztek, nagyon szépek lettek.  Köszönjük szépen!

Sztranyovszki Tamás

A mai nap folyamán megérkeztek a meghívók. Gyönyörűek! Nagyon szépen köszönjük!

Kiss Richárd

 
Általános Szerzodési Feltételek
Az eladó előírja, hogy a vevő személyes adatait nem továbbíthatják harmadik félnek. A megrendelő részére a 677/2001-es évi személyes adatok védelméről szóló törvénybe foglalt jogok biztosítva vannak, melyek az adatfeldolgozásra illetve az adatok szabad hozzáférésére vonatkoznak.
A vevő hozzájárul ahhoz, hogy a személyes adatait az eladó tárolja és feldolgozza, illetve reklámokat,információkat kapjon az új ajánlatokról, promóciókról. A 677/2001-es személyes adatok védelméről szóló törvény alapján, az eladónak címzett, a megrendelő aláírásával ellátott írásbeli dokumentum alapján, a megrendelő köteles: 
    • a megrendelő díjmentesen megerősíti, hogy egy évben egyszer felkeressék, függetlenül attól, hogy a személyes adatait feldolgozzák-e vagy sem.
    • hogy helyesbítse, megújítsa, meggátolja vagy törölje adatait, melyek nem a 677/2001-es személyes adatok védelméről szóló törvénynek megfelelően lettek feldolgozva, mely kimondja, hogy a személyes adatok szabad hozzáférését díjmentesen biztosítani kell.
    • az adatokat a megrendelő díjmentesenanonimmá teheti, az adatok, amelyek feldolgozása nem felel meg számú törvény. 677/2001 a személyes adatok védelméről kezelése és szabad mozgása az ilyen adatok.
A vevő beleegyezik abba, hogy promóciós termékeket, ingyenes termékeket kapjon, illetve direkt marketing célból a cég és a cég partenerei levél, sms, e-mail vagy telefon útján felkeressék. 
A megállapodás végén a Megrendelő vállalja, hogy feliratkozik a Publiserv hírlevelére.
A megrendelő átvételkor köteles kifizetni a küldeményt.
A megrendelő tudatában van a részletekkel:

A postai díjjak a megrendelőt terhelik.

Az oldalon található képek bemutatásra szolgálnak, a kiszállított termék eltérhet a képen szereplőtől, mivel a design illetve a meghívó jellemzői változnak. 

Az eladó köteles a megrendelő által kiválasztott terméket úgy kinyomtatni, ahogy az a megrendelő által jóvá lett hagyva.   

A vevő jogosult értesíteni az eladót, írásban vagy telefonon, hogy a jóváhagyás előtt lemond a vásárlás szándékáról köveztkezmények és indoklás nélkül.home      rólunk      szövegek      hogy rendelek      szállítás      kapcsolat      blog      általános szerzodési feltételek      partnerek
© 2004-2016 Szuper-Meghivok esküvöi meghívók. Minden jog fenntartva.
Utolsó frissítés: 17.09.2021