Search
Filtre generale
Exact matches only
Szívecskés esküvői meghívók
Esküvői meghívók
0 din 5
191Ft (ÁFÁ-val együtt)
Esküvői meghívók
0 din 5
361Ft (ÁFÁ-val együtt)
Boríték csak UV nyomtatással
0 din 5
674Ft (ÁFÁ-val együtt)
Esküvői meghívók
0 din 5
319Ft (ÁFÁ-val együtt)
Esküvői meghívók
0 din 5
126Ft (ÁFÁ-val együtt)
Esküvői meghívók
0 din 5
285Ft (ÁFÁ-val együtt)

A szívekkel díszített esküvői meghívók ideálisak a romantikus emberek számára. Bármilyen formában is szeretnéd kifejezni a szerelmedet, válassz szívekkel díszített esküvői meghívókat.

A szívekkel ellátott hangulatjelek jelentése

A közösségi médiában több tucatnyi hangulatjel található, amelyeken különböző színű és formájú szívek jelképeznek minden mást. Íme néhány példa: 🧡💛💚💚💙💜🤎🖤🤍❣

❤️- A piros szív hangulatjelek a szerelmet, a szerelmet jelképezik. Ezt a fajta emojit sokat használják Valentin-napon,  vagy más alkalmakkor, amikor az emberek ki akarják fejezni a szerelmüket.

💚 - a zöld szív hangulatjelek rejtett szeretetet, békét és nyugalmat képviselhetnek. Újabban ez az emoji utal a biozöldségekre és a zöld növényekre is, a természettel való kapcsolatra.

💙 - a kék szív az óceán szívét jelképezi, ez elvezethet minket a Titanic című filmben szereplő medálhoz.

💜 - a lila szív hangulatjelek a titokzatosságot jelképezik. Az ilyen típusú szíveket a szülők és a gyermekek közötti érzékeny érzések, érzelmek kifejezésére használják. A lila szívek is a nyugalmat, a nemességet, a csodálatot jelképezik.

🥰 - lelkesedést és boldogságot képvisel

Így több száz módon fejezhetjük ki érzéseinket, ha szívvel díszített esküvői meghívókról van szó, a Szuper Meghívók több mint 60 szívvel díszített meghívómodellt kínál. Ezek a szívekkel díszített meghívók azt üzenik a vendégeknek, hogy egy romantikus esküvőn fognak részt venni, ahol a menyasszony és a vőlegény örömteli boldogsággal fog tündökölni. Az esküvői meghívókon található szívek adják meg az első képet arról, hogy milyen típusú esküvőre vannak meghívva.

Szívecskés esküvői meghívó típusok

Az esküvői meghívók szívekkel lehetnek romantikus-klasszikus meghívók, romantikus-vicces meghívók, romantikus meghívók❤️, romantikus-elegáns meghívók, romantikus-vintage meghívók, romantikus-papirusz meghívók, romantikus-utazási meghívók. Bármilyen más kategóriába is tartoznak, egy szívekkel ellátott esküvői meghívó biztosan a romantikus kategóriába tartozik.

Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.