Search
Filtre generale
Exact matches only
 
Search
Filtre generale
Exact matches only

Mikor és hogyan válassz különleges esküvői meghívókat a nagy napra

Már kitűztétek az esküvő időpontját? Ha igen, akkor gratulálunk! Ez az egyik legnagyobb lépés egy új út felé.

Most itt az ideje, hogy megtaláld az inspirációt, és szabad utat engedj a fantáziádnak, és ha már nagyjából tudod, milyen stílusú legyen az esküvőd, elkezdheted összeállítani a fontos részleteket és kiválasztani az egyedi esküvői meghívókat.

Az esküvői információk a sok hasznos információ mellett arról is képet adhatnak, hogy milyen stílusú rendezvényt szervezel. Általában az emberek kritikus információkat adnak meg, hogy a vendégek biztosan tudják az esemény helyét és időpontját. Ha nagy esküvőt tervezel, jó ötlet lenne kezdetben megfontolni a dátummentő kártya elküldését.

Milyen stílusúak legyenek ezek az egyedi esküvői meghívók?

Jó ötlet, ha az esküvői meghívó tervezése tükrözi az esemény napját, legyen szó egy modern, hivatalos eseményről vagy egy kerti esküvőről, a meghívó az első, amely a vendégek számára jelzi, hogy mi fog következni, ezért fontos, hogy megadjuk az alaphangot, és ennek megfelelően válasszuk ki az esküvői meghívókat. Könnyen megtalálhatod a stílusok sokaságát a modern esküvői meghívóktól kezdve a vintage esküvői meghívókon át az egyszerű vagy kreatív esküvői meghívókig. Minden ízlésnek van valami.

Milyen információkat kell tartalmazniuk ezeknek a különleges esküvői meghívóknak?

Ezeknek az egyedi esküvői meghívóknak a szövegét részletesen át kell gondolni. Nagyon fontos, hogy szerepeljen a menyasszony és a vőlegény, a szülők és természetesen a keresztszülők neve. Szükség van a különleges esemény dátumára, időpontjára és helyszínére vonatkozó információkra, és természetesen egy telefonszámra a visszaigazoláshoz. Néha a környéken található szállodákra és a közlekedésre vonatkozó információk is szerepelnek.

Hány különleges esküvői meghívóra van szükséged?

Össze kell állítanod a vendégek teljes listáját, beleértve minden családtagot. Ha lesznek gyerekek, akkor őket is hozzá kell adni. Elvileg elegendő egy meghívó minden családnak, de választhatod azt is, hogy minden vendégnek külön-külön küldesz meghívót, esetleg a nevükkel megszemélyesítve. Bármelyik utat is választod, ajánlott, hogy legyen egy tartalék különleges esküvői meghívó.

Mikor érdemes elküldeni ezeket a különleges esküvői meghívókat?

Ideális setben az összes meghívottat legalább hat hónappal az esemény előtt értesíteni kell, hogy mindent időben meg tudjanak tervezni. Lehet, hogy különböző ünnepeket vagy nyaralásokat terveznek, ezért nagyon fontos, hogy ezeket a meghívókat néhány hónappal előre elküldjétek. Ugyanakkor alternatívát jelenthetnek a dátummentő kártyák, majd körülbelül 4-6 héttel korábban, hogy ezeket a különleges esküvői meghívókat minden fontos információval ellásd a vendégeknek.

Szervezzetek meg mindent előre, az általatok kívánt stílusban, és biztosan nagyon különleges eseményt fogtok tartani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.