Search
Filtre generale
Exact matches only

Miért menjek el az expóra, ha online is rendelhetek?

2023-as menyasszony vagy, és azon gondolkodsz, hogy jó ötlet lenne-e esküvői vásárokra járni?🤔

Íme néhány előnye annak, ha úgy döntenél, hogy meglátogatsz egy esküvői vásárt a városodban.

Talán esik az eső☔, talán havazik🌨️, hétvége van és nincs kedved kimozdulni a házból? Teljesen megértjük, DE…

 

Mit kínál nekem egy esküvői vásár?

Az esküvői vásárokat azért érdemes felkeresni, mert áttekintést nyújtanak arról, hogy mire van szükség az esküvőhöz vagy a keresztelőhöz, tanácsokat adnak és jelentős kedvezményeket biztosítanak.

Itt találkozhatsz azokkal az emberekkel, akik már évek óta szerveznek rendezvényeket, pontosan tudják, hogy mit kell ajánlaniuk neked, hogy nagyszerű rendezvényed legyen. A még jobb rész az, hogy nem kell a városban sétálgatnod, minden egy helyen van, csak sétálj egyik standtól a másikig, hasonlítsd össze a tippeket, termékeket, árakat és válaszd ki, ami a legjobban megfelel neked 💖.

 

Milyen kedvezményeket kínálnak a kiállítók ezeken a kiállításokon?

Az esküvői vásárokon a kiállítók általában mindenféle ajánlatokkal, kedvezményekkel vagy ajándékokkal érkeznek.

 

A Szuper MeghÍvók általában 20% kedvezményt kínál a meghívókra, ajándékszatyrokra, tortadobozokra.

 

Mikor rendezik az esküvői vásárokat?

Az esküvői vásárokat január-márciusban tartják – ezek a tavaszi vásárok, október-decemberben pedig az őszi vásárok.

 

Ki vesz részt esküvői vásárokon?

Az esküvői vásárokon a piac legismertebb vállalatai mutatják be termékeiket, mind a városodból, mind az ország más városaiból vagy akár külföldről.

Az esküvői vásárokon a kiállítók bemutatják legjobb termékeiket: a legújabb esküvői meghívók és kiegészítők, az év trendjei, esküvői ruhák 👰♀️, menyasszonyi öltönyök🤵, jegygyűrűk, előkészületek💐, torták🍰, fotó-videó, zene, cipők és még sok más.

Miután néhány órát eltöltesz a standok között, ahol minden megtalálható, amire szükséged van az esküvődhöz, pontosan tudni fogod, hogy mit szeretnél, olyan dolgokat és ötleteket találsz, amelyekre nem is gondoltál, és legfőképpen az esküvői ipar legjobb szakembereivel kerültél kapcsolatba. 

 

Jó ötlet egy kiállításon rendelni?

Ha a kiállításokon rendelsz, nagy előnye, hogy élvezheted ezeket a kedvezményeket, közvetlenül találkozol a beszállítóval, tudod, hogy létezik, láttad a termékeket, kipróbáltad őket, és megszabadulsz az aggodalmaktól. 🥰

Cégünk esetében a személyre szabott termékek, például a meghívók esetében te megrendeled a meghívókat a vásáron, majd elküldöd a meghívók szövegét, tartod velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon, mi elküldjük neked a kiválasztott meghívóra a szöveged elrendezését, és csak miután zöld utat adtál a nyomtatáshoz, küldjük a csomagodat. A nem személyre szabott termékek esetében, mint például: esküvői szatyrok, süteményes dobozok, alkoholos palackok, az általad preferáltaktól függően néhány napon vagy héten belül elküldjük neked vagy elhozzuk a helyszínre.

Igen, nagyszerű ötlet egy nap alatt megszervezni az esküvőt, és kihasználni a kínált kedvezményeket💞.

 

Ha saját vállalkozás indításán gondolkodsz, itt találod a legjobb beszállítókat, ha forgalmazónk szeretnél lenni: https://szuper-meghivok.hu/legy-viszontelado/

 

Íme a vásárok, amelyeken 2023-ban részt veszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Felíratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel most, és részesüljön legújabb akcióinkból és híreinkből.