Roman Magyar Angol

 Kód:  Részletes keresés


KATEGÓRIÁK


Kapcsolat


E-mail:  kontakt.szupermeghivok @gmail.com

Skype:
szuper_meghivok

+36 70 253 3637
 www.szuper-meghivok.hu 

Órarend
* Hétfő - Péntek: 8 de - 2 du
 Termékkatalógus rendelése esetén arúelosztóvá válhat és minden egyes megrendelés esetén maximum 35%-os kedvezményt kap az oldalunkon szereplő meghívók árából.
Newsletter

e-mail cím:
Vásárlóink véleménye

Köszönjük szépen tegnap hibátlan állapotban megérkeztek a meghívók!

Üdv. Kocsis Mónika (Debrecen)

Jóreggel kivánok Tegnapi napon megkaptam a megrendelt meghivokt Köszönjük szépen Nagyon jok lettek :)

Tiszteletel Nagy János (Budapest)

Kedves Szupermeghívók,   a tegnapi napon megérkeztek a rendelt meghívók, gyönyörüek, nagy örömmel bontottuk ki a csomagot! Még szebb, mint amilyennek elképzeltük. Még egyszer szeretném jómagam és a párom nevében is megköszönni a gyors és precíz munkájukat, együttmüködésük és ügyfélkezelésük példa

Szóllát Anna

Ma megérkeztek a meghívók! Szeretném hálámat kifejezni és megköszönni a gyorsaságukat és,hogy tényleg azt kaptam,amit rendeltem! Biztosak lehetnek benne,hogy még rendelek Önökt?l kiegészít?ket az esküv?mre! Köszönöm szépen!

Hideg Veronika

Tisztelt Címzett! Az esküv?i meghívók megérkeztek, nagyon szépek lettek.  Köszönjük szépen!

Sztranyovszki Tamás

A mai nap folyamán megérkeztek a meghívók. Gyönyörűek! Nagyon szépen köszönjük!

Kiss Richárd

 
Rólunk

Tudtad, hogy amikor találkozunk egy ismeretlen személlyel, az elso 30 másodpercben benyomást keltünk, és hogy ez az elso benyomás nagyon nehezen változik? 

 

Ugyanez a helyzet az eseménnyel. Az elso benyomás a vendégeknek az eseményen történik, amikor látják a meghívót. Itt vagyunk, 2004 óta minden támogatásunkat és tapasztalatunkat kínáljuk Önnek, és együtt a legkellemesebb elso benyomást adjuk a meghívókon keresztül, amelyekkel bejelentik az eljövendo csodálatos eseményt.

 

Az esemény során szeretnénk fenntartani a jó hangulatot, és lenyugözni még több vendéget az elokészületek révén: a volegény és a keresztszülok autója dekorációkkal díszitve és speciális "rendszámtáblákkal", köszöntjük a vendégeket az "Üdvözöljük!" rendszámtáblával , ültetési rendeket kínálunk , hogy a bejáratnál, minden vendég tudja, hogy melyik asztalnál fog ulni, aesemény programja , sokat segít, és aktívan tartja a vendégeket, hogy tudják, mi jön ezután, hogyan kell felkészülni a következo szakaszban, milyen programot készítettünk nekik. stb Az asztalnál a vendégek megtalálják a menüt ételekkel és italokkal, ültetokártyákat a nevükkel, asztalszámukat, egyedi szalvétákat fémes színekben arany, ezüst, piros vagy más színben, amelyek megfelelnek a terem dekorációjával, a pénzborítékokat és egyéb kiegészítoket.

 

Nem hagyunk cserben a végén sem és a segítségedre sietünk. Az ajánlatunk:pálinkás és boros üvegek,  személyre szabott címkék, emlékkönyvek, süteményes dobozok, köszönoajándéknak táskák, amelyeket szintén személyre lehet szabni címkékkel.

 

Amikor a költségekrol van szó, "elso kézbol" kínáljuk a legjobb árakat a piacon, közvetlenül együttmuködünk a legnagyobb gyártókkal. 

 

Várunk titeket szeretettel, hogy meglepjük a meghívottaitokat a leheto legkellemesebb módon!
home      rólunk      szövegek      hogy rendelek      szállítás      kapcsolat      blog      általános szerzodési feltételek      partnerek
© 2004-2016 Szuper-Meghivok esküvöi meghívók. Minden jog fenntartva.
Utolsó frissítés: 17.09.2021